OSLO – polewa cukiernicza

OSLO – polewa cukiernicza

OPIS
Jasna polewa o smaku białej czekolady ( mleko 7%)
* Głęboki smak – duża zawartość mleka
* Wszechstronne zastosowanie –  jako glazura, nadzienie lub ganasz
* Idealnie gładka i lśniąca struktura
SPOSÓB UŻYCIA
Doskonała do polewania wyrobów cukierniczych  oraz do produkcji nadzień ganache. Nie wymaga temperowania. Rekomendowana temperatura polewania 40-44°C. Temperatura podgrzewania: max 53°C.
PODSTAWOWE INFORMACJE
Opakowanie
Karton 10 kg
Okres przydatności
10 miesięcy od  daty produkcji

O nas

Dom europejskiej tradycji i wiedzy w słodyczy, ciastach i pieczywie. Grupa firm Eurocas produkuje, dystrybuuje i eksportuje wysokiej jakości składniki w ponad 30 krajach w Europie, Azji, Afryce i Ameryce Południowej.

Globalna obecność

Jeśli mieszkasz poza granicami Polski i interesuje Cię oferta produktów Eurocas, odwiedź naszą międzynarodową stronę internetową i znajdź odpowiednie informacje kontaktowe dla swojego regionu.
www.eurocas-international.com

Skontaktuj się z nami

Eurocas Polska Sp. z o.o.35-234 Rzeszów, ul. Trembeckiego 11A
Tel: 662964984
Email: sales@eurocas.pl

Papionne © 2024. All Rights Reserved.