Kuwertura 52%

OPIS
Kuwertura czekoladowa  52%
* Głęboki smak – duża zawartość kakao i mleka
* Wszechstronne zastosowanie –  jako glazura, nadzienie lub ganasz
* Łatwość użycia – szybki rezultat płynnej konsystencji
SPOSÓB UŻYCIA
Wymaga temperowania. Rekomendowana temperatura polewania 30-33°C. Temperatura podgrzewania: max 70°C.
PODSTAWOWE INFORMACJE
Opakowanie
Karton 10 kg
Okres przydatności
12 miesięcy od  daty produkcji

O nas

Dom europejskiej tradycji i wiedzy w słodyczy, ciastach i pieczywie. Grupa firm Eurocas produkuje, dystrybuuje i eksportuje wysokiej jakości składniki w ponad 30 krajach w Europie, Azji, Afryce i Ameryce Południowej.

Globalna obecność

Jeśli mieszkasz poza granicami Polski i interesuje Cię oferta produktów Eurocas, odwiedź naszą międzynarodową stronę internetową i znajdź odpowiednie informacje kontaktowe dla swojego regionu.
www.eurocas-international.com

Skontaktuj się z nami

Eurocas Polska Sp. z o.o.35-234 Rzeszów, ul. Trembeckiego 11A
Tel: 662964984
Email: sales@eurocas.pl

Papionne © 2024. All Rights Reserved.