DROPSY TERMOSTABILNE OPIS Dropsy termostabilne o smaku czekoladowym ( 16% kakao) * Głęboki smak – duża zawartość kakao * Termostabilne – znakomita odporność na wysokie temperatury * Idealnie gładka i lśniąca struktura SPOSÓB UŻYCIA Dropsy…
SZTOKHOLM – polewa cukiernicza
SZTOKHOLM – polewa cukiernicza OPIS Jasna polewa o smaku białej czekolady ( mleko 17%) * Głęboki smak – duża zawartość mleka * Wszechstronne zastosowanie – jako glazura, nadzienie lub ganasz * Idealnie gładka i lśniąca…
OSLO – polewa cukiernicza
OSLO – polewa cukiernicza OPIS Jasna polewa o smaku białej czekolady ( mleko 7%) * Głęboki smak – duża zawartość mleka * Wszechstronne zastosowanie – jako glazura, nadzienie lub ganasz * Idealnie gładka i lśniąca…
MADRYT – polewa cukiernicza
MADRYT – polewa cukiernicza OPIS Ciemna polewa o smaku mlecznej czekolady ( 11% kakao) * Głęboki smak – duża zawartość kakao * Wszechstronne zastosowanie – jako glazura, nadzienie lub ganasz * Idealnie gładka i lśniąca…
WENECJA – polewa cukiernicza
WENECJA – polewa cukiernicza OPIS Ciemna polewa o smaku czekoladowym ( 7% kakao) * Głęboki smak – duża zawartość kakao * Wszechstronne zastosowanie – jako glazura, nadzienie lub ganasz * Idealnie gładka i lśniąca struktura…